Palvelut rakentajille ja remontoijille

Palvelut rakentajille ja remontoijille

RAKENTAMISEN ASIANTUNTIJAPALVELUT

pintamittaus

 


Valvonta ja vastaavatyönjohto

Vastaavatyönjohtoa tarjoamme omakotitalo ja loma-asuntokohteisiin.

Kustannusarviot

Teemme kustannusarvioita uudisrakentamiseen ja korjauskohteisiin.

Betonin pinnoituskosteusmittaus

Betonin pinnoituskosteusmittaus tehdään Vaisalan HM44 rakennekosteusmittauksella. Menetelmä on RT kortin suoritusohjeen mukainen. Menetelmä on erittäin luotettava ja kertoo varmuudella betonin kosteuspitoisuuden.

Mikrobitutkimus

Otamme tarvittaessa tutkittavasta kohteesta materiaali näytteitä jonka jälkeen ne lähetetään analysoitavaksi. Näytteestä selvitetään sen sisältämät mikrobit. Ilmassa olevat mikrobienmäärät selvitetään ottamalla kohteesta ilmanäyte joka analysoidaan laboratoriossa. Saatavasta raportista selviää erilaisten mikrobien: homeiden, sädesienten, hiivojen ja bakteerien määrät näytteessä. Tuloksien perusteella tehdään päätelmät rakenteiden vaurioista.

Remonttipalvelu

Toteutamme kohteita monipuolisesti asiakkaan tarpeet huomioiden. Toimialueeseemme kuuluu remonttikohteissa mm. Ivalo, Inari, Utsjoki ja Saariselkä. Olipa kohteenasi huoneisto-, pesuhuone tai saunaremontti palvelemme teitä mielellämme. Meiltä löytyy ammattilaisia erilaisiin töihin, kirvesmies, laatoittaja, muurari, lattiamies tai maalari auttaa teitä tarvittaessa.

Asbesti- ja haitta-ainekartoitukset

Laki vaatii rakenteita purettaessa haitta-ainekartoitusta, jos talo on valmistunut ennen vuotta 1994. Työhön päteviä ovat sertifioidut asbesti- ja haitta-aineasiantuntijat ja rakennusterveysasiantuntijat.

Suomessa asbestia on käytetty rakennusmateriaaleissa vuosina 1922–1992. Runsasta asbestin käyttö on ollut vuosina 1963–1979.

Asbestia on käytetty rakentamisessa muun muassa putkieristeissä, ruiskutuseristeenä, tasoitteissa, kiinnityslaasteissa, maaleissa, liimoissa, rakennuslevyissä, ilmastointikanavissa, muovimatoissa, saumauslaasteissa, kaakeleissa, vinyylilaatoissa, palokatkoeristeissä, ovissa, palo-ovissa, proppausmassoissa sekä vesikatto- ja julkisivumateriaaleissa.

Märkätilavalvonta

Märkätilojen suunnittelu ja valvonta takaa projektin onnistumisen. Jos suunnittelet märkätilan rakentamista tai remonttia on hyvä muistaa, että pitkän käyttöiän takaa vain oikein tehty työsuoritus. Valvontaan kuuluu kohteen katselmukset ennen purkua ja purun jälkeen ennen jälleenrakennusta, vesieritystarkastukset, loppukatselmus ja pöytäkirjat.